Profil

S. Eriksen Aalborg A/S blev grundlagt i 1944 af Sigurd Eriksen – deraf navnet. I 1964 kom Knud Erik Jensen i lære, i 1969 begyndte han som sælger, og i 1973 overtog han firmaet. Siden da har Knud Erik Jensen formået at udvide firmaet til 10 medarbejdere og et bebygget areal på 3000 kvm. fordelt på 2 bygninger, værksted 600 kvm, kontorer 300 kvm og lager 2100 kvm.

Idag er der 3 ejere, Knud Erik, Claus og Michael

Vi har 2 servicevogne som står klar til at rykke ud på landevejen, når der er brug for det. Desuden reparerer vi både person- og varevogne fx. bremser, udstødning, olieskift, motor, styretøj eller klargøring til syn.

s eriksen forsidebillede (3) lille
youtube-video-thumbnail

De mange års erfaring indenfor branchen har givet S. Eriksen Aalborg A/S bred erfaring og viden indenfor dækservice. Derfor er man som kunde hos S. Eriksen Aalborg A/S garanteret et højt serviceniveau. Vi er selvfølgelig også medlem af Dækspecialisternes Landsforening, som er en sammenslutning af dækforhandlere over hele landet.

Alle medarbejdere står klar med viden og know how, og vi lægger stor vægt på personlig rådgivning, vi har desuden løbende kontrol fra Teknologisk Institut. Det vil sige vi en gang om året bliver kontrolleret både på faglig viden, men også bliver bedømt på behandling overfor vores kunder. Samtidig bliver alt vores værktøj og maskiner kontrolleret og justeret, så de lever op til kravene fra Teknologisk Institut. Vi har selvfølgelig også gratis WI-FI i vores venterum, så du kan surfe på nettet, mens du nyder en kop kaffe.

Scroll to Top