Goodyear´s varevognsdæk

Goodyear-logo-3000x800
goodyear Cargo G28
Cargo G28

Cargo G28 kombinerer højt kilometertal med uovertruffen kørekomfort og er fremstillet specielt til almindelige varebiler og vans. Det brede profil øger dækkets belastningsevne og greb på våd vej. Den jævne slidfordeling og effekt mod akvaplaning gør dækket til en fremragende allround-løsning for varebiler og vans. 

goodyear Cargo G26
Cargo G26

Cargo G26 er udviklet til den nye generation af varebiler og vans og sætter nye standarder på sit område. G26's dobbeltprofil giver optimal trykfordeling: Et grundlæggende krav for et jævnt slid.

goodyear cargo marathon
Cargo Marathon

Goodyear bygger videre på sin lange tradition for high performance-dæk til varebiler med lanceringen af nye dækløsninger. Cargo Marathon-dækket har en række innovative egenskaber, der reducerer støj og giver øget komfort og sikkerhed. Cargo Marathon's højere sikkerhedsniveau giver dig den sikreste køreoplevelse i din varebil. 

goodyear Cargo G91
Cargo G91

Cargo G91 udmærker sig ved sin evne til at bære en tung last sikkert. Cargo G91 har en stålkarkasse, der bygger på Unitsteel-teknologi, hvilket øger dækkets evne til at bære særlig tung last. Dækkets fremragende allround performance underbygges af dækkets trækevne i vådt føre, lave varmeudvikling og øgede kilometertal.

goodyear Cargo UG2
Cargo UG2

Uanset om du bevæger dig i den daglige trafik eller er på vej på vinterferie, vil Cargo Ultra Grip 2 få dig sikkert frem til din destination på vintervejene.

goodyear Cargo Vector
Cargo Vector

Cargo Vector er det dæk, der giver varebiler og vans det fulde udbytte af Goodyears renomme som førende producent af helårsdæk. Cargo Vector gør det muligt at nå sikkert frem i al slags vejr – også i regn og sjap. Cargo Vector har en god trækevne i sne samtidig med, at den leverer high performance om sommeren.

goodyear Cargo UG
Cargo UG

Cargo UltraGrip har en stålkarkasse, der bygger på Unitsteel-teknologi, som hjælper med at øge dækkets belastningsevne. Den maksimale lameltæthed øger dækkets effektivitet betydeligt om vinteren. Dækket kan forsynes med pigge ved kørsel i ekstremt vintervejr

Scroll to Top